Kendte

Nyt album fra Taylor Swift

Af Line Sølvhøj Jensen 28. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Taylor Swift har haft rigtig travlt, så har hun alligevel haft tid til at skrive 14 nye sange, som udkommer på hendes tredje album.

Til oktober udkommer Taylor Swifts tredje album, der indeholder 14 splinternye sange, som Taylor Swift selv har skrevet. Og det lader til, at Taylor Swift har gjort sig mange tanker om sangene på sit kommende album:

- At sige det rigtige på det rigtige tidspunkt er så vigtigt, at mange af os næsten tøver med at sige noget, fordi vi frygter at sige noget forkert. Men det sidste stykke tid har jeg frygtet endnu mere at lade øjeblikket gå uden at sige noget. Sangene er sammensat af ord, jeg ikke sagde højt, da øjeblikket var lige foran mig. Sangene er ligesom åbne breve. Hver sang er skrevet med en bestemt person i tankerne og fortæller det, som jeg ville have fortalt dem, hvis jeg stod over for dem, fortæller Taylor Swift.

Det er kun fire år siden, at Taylor Swift udgav sit første album, og for to år siden var hun den bedst sælgende artist i USA. Hun har allerede vundet fire grammyer og solgt over 13 millioner plader.

Se, hvordan du får Taylor Swifts look her.

MegetMere