Kendte

Nina Dobrev og Ian Somerhalder kysser bedst

Af Susie Pedersen 17. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forvirret? Få forklaringen i artiklen her!

Det er flere år siden, at Nina Dobrev og Ian Somerhalder slog op, men alligevel er de lige blevet kåret til at lave de bedste kys.

Læs også: Derfor forlader Nina Dobrev "The Vampire Diraries"

Nina og Ians karakterer i ”Vampire Diaries” har udvekslet en del hede kys, og det er seriens fans helt vilde med. De havde i hvert fald sørget for, at serie-parret vandt prisen for bedste tv-kys. Cute! Desværre var det kun Nina Dobrev, der var med til Teen Choice Awards, så hun modtog prisen alene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Er du ekspert i "The Vampire Diaries"?

Siden Nina og Ian slog op i 2013, er der sket en del. Ian blev nemlig gift med Nikki Redd tidligere på sommeren. Men mon ikke både Nina og Ian synes, det er en meget sjov pris at have vundet!

I galleriet herunder kan du se 10 ting, du ikke vidste om "The Vampire Diaries".

10tingduikkevidsteom”TheVampireDiaries”

Producerne bag ”The Vampire Diaries” ønskede oprindeligt at caste Ashlee Simpson til serien i stedet for Nina Dobrev. Kan du forestille dig en anden end Nina som Elena?
Det har ikke altid været planen, at Stefan og Damon skulle hedde Salvatore til efternavn. I første udkast til serien hed de nemlig Whitmore, fordi producerne synes, at Salvatore lød for italiensk til en amerikansk tv-serie. Senere har de brugt Whitmore som navnet til Elenas og Carolines college.
Ashley Tisdale blev tilbudt at komme til audition, men det sagde hun nej tak til. Man ved ikke, hvilken rolle hun skulle have spillet, men mon ikke Caroline eller Elena er et meget godt bud?
Byen Mystic Falls findes faktisk i virkeligheden, selv om det ikke er der, serien er optaget. Den ligger i Virginia i USA, og der bor lidt under 7000 mennesker. I bøgerne hedder byen Fell’s Church (Fells kirke, red.), men det synes producerne var for religiøst, og så faldt valget altså på Mystic Falls.
Både Paul Wesley (Stefan), Zach Roerig (Matt) og Michael Trevino (Tyler) gik først efter rollen som Damon, inden de blev castet i deres nuværende roller.
Flere af skuespillerne er blevet brugt i en kampagne for Røde Kors, hvor man har opfordret unge studerende til at donere blod under titlen ”Sult en vampyr, og doner blod”, og over 3500 mødte frem i den gode sags tjeneste. Til gengæld fik de lov til at se scener fra ”The Vampire Diaries”, som ingen andre har set.
I bøgerne er der endnu flere overnaturlige væsner, end dem vi ser i serien – heriblandt engle og magiske ræve. Men producerne har altså trukket grænsen for det overnaturlige et andet sted end bøgerne.
Tyler Lockwood var tæt på at blive skrevet ud af serien, fordi de ikke synes, hans historie var relevant nok i starten. Det var dog udsigten til, at han ville blive hybrid, der fik dem til at beholde ham i serien. Yay!
Elena var tæt på at få en BFF mere end Bonnie og Caroline. En karakter ved navn Meredith var nemlig skrevet ind i det første afsnit, men det fortrød instruktøren, fordi han synes, der ville blive for mange at holde styr på.
Det første afsnit af serien blev optaget i Canada, men da den blev købt og forlænget, rykkede de til Georgia, hvor de har optaget lige siden.

MestLæste