Kendte

Mohamed om ”X Factor”: Jeg ville være en del af det!

Af Line Sølvhøj Jensen 21. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har spurgt Mohamed, hvad de tre bedste og de tre dårligste ting var ved det andet liveshow af ”X Factor”. Få hans svar her!

I år er det Mohamed, der følger med som publikum, når årets finalister i "X Factor" kæmper om at vinde en pladekontrakt. Vi har spurgt ham, hvad de tre bedste og de tre dårligste ting var ved live-udsendelsen i fredags.

Tre gode ting:

1. Michael Jackson-tema
Det var helt vildt fedt, at de valgte at hylde Michael Jackson på den måde. Jeg er selv en kæmpe fan af Michael Jackson, og jeg kan rigtig mange af hans sange. Så derfor var det mega underholdende for mig at se, og jeg ville rigtig gerne have været en del af det. Det var så fedt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Publikums swagger
Jeg elskede bare, at publikum havde Michael Jackson-hatte på, og at de var så meget med på ideen. Der var total MJ-stemning i studiet, og det smittede af på os, der sad ude bag skærmen. Udover hattene, havde publikum også "fan-swagger" på, som jeg kalder det. Det er fedt at se, at publikum støtter deltagerne på den måde. Jeg ved, hvor stort presset er, og hvor meget det så hjælper at se og mærke, at folk støtter en. Især In-Joy havde mange fans med swagger på! Nice ?

3. Fede sangvalg
Sangvalgene var interessante, og jeg nød faktisk, at det ikke var så mainstream.. Der var ihvertfald en sang eller to, som jeg ikke kendte til - men det gør jeg så nu!

Tre dårlige ting:

1. Lydproblemer
Det var virkelig synd og utjekket, at der ikke var styr på lyden inden i studiet. Jeg synes, det var synd for Tine, at hun ikke fik en ordentlig bedømmelse af dommerne. Hun gjorde det jo pissegodt, og det lød megafedt!

2. Dommernes uenigheder
Jeg synes lidt, at dommerne snakkede over hinanden. De diskuterede også en smule, og overholdt ikke deres og hinandens "taletid". Lad nu hinanden tale ud og vent til det er jeres tur guys…!

3. Manglende BANG!
Showet var alt i alt et godt show. Men jeg synes nu alligevel, at det manglede et stort BANG af en art. Det var jo trods alt Michael Jackson-tema, og så skal man da gå all out.