Kendte

Mohamed kommenterer ”X Factor”

Af Line Sølvhøj Jensen 11. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hver uge kan du læse, hvad Mohamed synes år ugens ”X Factor”-udsendelse. Men hvad har Mohamed selv fået ud af at være med i ”X Factor”, og hvad er hans bedste råd til deltagerne? Læs mere her!

I morgen starter live-udsendelserne af "X Factor", og her på viunge.dk kan du læse Mohameds helt personlige mening om deltagerne og dommerne. Vi har spurgt Mohamed, hvad hans forventninger er til "X Factor 2010" og hvad hans råd er til deltagerne. Læs mere her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad har du lavet, siden du var med i "X Factor"?
- Jamen spørgsmålet er mere, hvad jeg IKKE har lavet! Jeg har virkelig opnået meget siden "X Factor", og jeg har været så heldig. Jeg har lavet alt fra at varme op for Beyoncé, optrådt til "The Voice '09" og "DR's Store Juleshow"! Det har været et super år, og jeg håber, jeg kan blive ved med at gøre det jeg elsker!

[faktaBox]Hvad husker du bedst fra, da du var med i "X Factor"?
- Fællesskabet. Det bånd, som "X Factor" -deltagerne og "X Factor" -crewet havde til hinanden, da jeg var, med var fantastisk. Det var som om, vi var en lille familie.

Hvad er dine forventninger til årets "X Factor"?
- Efter at have set de første udsendelser af "X Factor", så ved jeg faktisk ikke, hvad jeg skal forvente. Det er ikke til at sige, hvem der virkelig har en fordel i år, og derfor er det også svært at forvente noget, udover at det bliver spændende at se, hvem der overrasker! For det tror jeg, mange af deltagerne i år har potentiale til.

Hvad har du fået ud af at være med i "X Factor"?
- MIT DEBUTALBUM! - og selvfølgelig de fedeste koncerter og minder. Jeg er så glad for at have fået pladekontrakt efter "X Factor". Det var også lidt det, jeg håbede på at få ud af programmet.

Hvad er dit bedste råd til deltagerne i "X Factor"?
- Jeg har rigtig mange råd til årets deltagere af "X Factor". De vigtigste og bedste råd er helt klart, at deltagerne skal huske at nyde det så meget som muligt, og om nogen ved jeg, at det er svært, fordi der sker så meget i en kort periode. Men de skal også huske at have sig selv med og ikke gå på kompromis med, hvem de er, bare fordi nogle professionelle folk i branchen siger, at de skal gøre noget. De skal bare være dem selv, nyde det og GI' DEN GAS!

MestLæste