Kendte

Mohamed Ali på is

Af Line Sølvhøj Jensen. 4. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Charmetrolden fra ”X Factor” er klar til at gå på is, når det verdensberømte ”Holiday on Ice” optræder i MCH Messecenter Herning.

Den 25. til den 28. marts optræder Mohamed Ali i Herning. Men det bliver ikke en helt almindelig optræden. "X Factor"-stjernen skal nemlig være gæste-solist, når det verdensberømte "Holiday on Ice" optræder i MCH Messecenter Herning.

- Jeg er enormt spændt på at deltage i et så stort internationalt show. Jeg har altid syntes, det var flot, det skøjteløberne kan på isen. Jeg har stor respekt for dem, og det bliver så fedt at optræde i Herning med så stor en opsætning. Jeg glæder mig vildt meget, og jeg vil love, at jeg vil give den gas, fortæller Mohamed Ali.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Holiday on Ice" er verdens største, professionelle isshow, hvor 44 professionelle skøjtestjerner fra 27 lande optræder, og showet inkluderer masser af glimmer, glamour og skøjteløb i verdensklasse.

Du kan købe billetter til showet her: www.BILLETnet.dk samt på landets posthuse eller på billetkontoret i MCH Herning Kongrescenter.

MestLæste