Kendte

Mille drømmer om at blive stjerne

Af Sara Wilkins Foto: Per Arnesen 28. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mille Gori drømmer om at blive musical-stjerne. Hendes ambitioner og målrettethed betyder, at hun lever et meget atypisk liv for en 19-årig, der er ikke plads til fester og skoleudflugter, og veninderne har opgivet at følge med i hendes hektiske liv. Lige nu er hun aktuel i ”Stjernedrømme” på Kanal 4.

Fortryder du nogensinde, at du er gået efter at blive en stjerne?
Nej, jeg synes branchen og miljøet er rigtig spændene, og selv om det til tider er rigtig hårdt, så har jeg jo valgt at gå den svære vej, fordi jeg elsker det, og fordi jeg synes, det er værd at kæmpe for.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad har været ulemperne ved at gå efter berømmelse?
Man kan sige, at i dagens Danmark, har vi det, der kaldes janteloven, desværre, og det gør, at der er mennesker, der ikke synes det i orden at stræbe efter noget stort, eller noget der kan sættes i forbindelse med rampelys. Derfor kan det til tider være en kæmpe ulempe at komme fra et lille område i centrum af Jylland.

Hvorfor tror du, du er nået så langt?
Man kan sige 3 hurtige ord om mig; stædig, fighter og spræng fyldt med energi. Jeg har altid vidst, hvad jeg ville, og har derfor haft noget at stræbe imod, med det formål at ville nå mine mål, derudover er jeg et rigtig konkurrencemenneske, og ved godt, at man ikke skal forvente at få noget serveret på et sølvfad, men at det kræver hårdt arbejde. Det handler om at tage nogle chancer, og tro på dem!

Hvad er dit råd til andre unge, der drømmer om at blive stjerner?
Den første betingelse for at få succes er at beslutte sig for at få det! Derfor er mit råd, at man skal tro på sig selv, og huske på når alt er træls, at man gør det, fordi man elsker det. Man skal springe ud i det og tage nogle chancer, og smile til verden. What dosn't kill you, make you stronger!

Hvor er du om ti år?
Om ti år er jeg 29 og bor i New York. Jeg har haft min debut på de skrå brædder rundt omkring i verden og har danset på de store scener. Jeg er uddannet danser og skuespiller med vægt på musicalen. Og så vil jeg se tilbage på mine 29 år og tænke, at hvert sekund på vej mod målet, har været en oplevelse i sig selv, som jeg aldrig ville have været foruden.