Kort tid efter Miley Cyrus startede sin organisation ”Happy Hippie Foundation” til fordel for unge trans- og homoseksuelle, indrømmede hun, at hun selv både er til piger og drenge.

Læs også: Miley Cyrus indrømmer lesbiske forhold

Mere ville hun i første omgang ikke sige om det, men nu har seje Miley for første gang sat ord på, hvordan hun har det med at date begge køn. I et interview med Time Magazine fortæller hun åbent, at der i et forhold med drenge kan opstå for meget ’macho energi’.

- Det fik mig til at føle som en meget piget robot, og det er ikke sådan, jeg er. Men når jeg var sammen med en pige, tænkte jeg: ”Oh sh*t, hun har brug for nogen, der kan beskytte hende, så nu er jeg nødt til at have den her ’macho energi’.” Og det føles heller ikke rigtigt, siger hun om sit dilemma.

Læs også: Sådan reagerede Miley Cyrus' mor på biseksualitet

Det virker altså som om, at Miley ikke helt har fundet ud af, hvor hun føler sig bedst tilpas endnu, og hun afviser da heller ikke, at hun ender med at beslutte sig for at blive single-mor og leve alene. Tankerne kom allerede som 14-årig, hvor hun fortalte om sin interesse for piger til sin mor.

- Jeg kan huske, jeg fortalte hende, at jeg beundrede piger på en anderledes måde, og hun spurgte, hvad jeg mente med det. Jeg svarede, at jeg elskede dem. Ligesom jeg elskede drenge.

Hvad synes du om det, Miley siger?

Se flere stjerner, der er åbne om deres seksualitet i galleriet.

Seje stjerner, der er åbne om deres seksualitet