Kendte

Miley Cyrus’ mor: - Vi twerker hver lørdag

Af Oliver Kokholm Ungermann 9. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, det lyder altså som en ret underlig lørdag! Læs her, hvad Miley Cyrus’ mor fortæller om deres familierutine i weekenden.

Miley Cyrus fortalte for nyligt, at hun er færdig med at twerke. Nu ser det dog alligevel ud til, at Miley af og til får danset den specielle dans- selv om det ikke er på scenen denne gang.

Læs også: Miley Cyrus: - Twerking er lærerigt

- Hver lørdag morgen twerker vi i køkkenet, mens vi laver morgenmad. Det er så sjovt, fortæller Miley Cyrus' mor Tish i et interview ifølge celebuzz.com.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Miley er i det seneste års tid blevet kritiseret hårdt i medierne, blandt andet på grund af sin twerking til VMA, men det mener Tish ikke, hun kan løbe fra.

- Jeg tror alle, der er interessante og tager chancer, vil være et mål for medierne. De talte om det, da hun klippede sit hår af, men nu klipper alle deres hår af og barberer deres hoveder. Hun sætter standarden, fortæller hun og retter fokusset mod sin egen optræden i medierne.

Læs også: Miley Cyrus' far laver twerking-video

- Det er sjovt, og jeg joker nogle gange med, at jeg er gået fra at være Billy Cyrus' kone til Miley Cyrus' mor, når jeg bliver omtalt.

Ha ha, det lyder som en sjov lørdag! Hvad synes du om det, hun siger?

MileyCyrussyredeinstagram-billeder

MestLæste