Kendte

Miley Cyrus: - Jeg var bange for at være alene

Af Stine Nielsen 17. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu fortæller Miley Cyrus, hvordan det var for hende at blive forlovet som 19-årig, og hvorfor hun havde svært ved at give slip på Liam Hemsworth.

Det er ikke meget, Miley Cyrus har sagt om forlovelsen med Liam hemsworth, efter de slog op - andet end at hun er rigtig glad. Men nu fortæller Miley, hvordan det var at blive forlovet som 19-årig - og hun fortryder det ikke!

- Jeg tror ikke, jeg indså, hvad 19 i virkeligheden er, og jeg blev forlovet som 19-årig. Og jeg ville bestemt ikke ændre, at jeg blev forlovet. Det var så sjovt at gå med en fed diamantring i et par år, siger hun til talkshow-værten Barbara Walters.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan passer Miley cyrus på sin tunge

Grunden til at Miley blev så længe sammen med Liam, var fordi hun i virkeligheden var bange for at være alene, men den frygt styrer hende ikke længere.

- Jeg var så bange for nogensinde at være alene, og jeg tror, at overvinde den frygt i år var større end nogen anden forandring, som jeg er gennemgået hele dette år, siger hun.

Miley har ikke lyst til at være afhængig af en anden person på den måde igen.

- Jeg har ikke lyst til nogensinde at have brug for nogen igen på den måde, hvor man føler, man ikke kan være sig selv uden dem, siger hun.

Læs også: Miley Cyrus flasher ny frisure

Hvor er det sejt, at Miley tør at være single igen, og at hun sagtens kan være sig selv uden en kæreste!

Hvad synes I om de ting, Miley siger?

MileyCyrus'vildejulekort

MestLæste