Kendte

Miles Teller udråbt som røvhul

Af Susie Pedersen 7. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et magasin har udråbt Miles Teller til at være lidt af et røvhul … Se hans reaktion her!

I et nyt interview i magasinet Esquire bliver Miles Teller fremstillet som en ægte douchebag. Intervieweren har nemlig valgt at vinkle hele historien på nogle kække citater fra stjernen.

I artiklen fortæller journalisten, hvordan Miles i løbet af interviewet fik servitricen til at skære sit kød ud for sig, og så skriver hun, at han selv mener, at han er mere lækker, end folk gør ham til. Derudover bliver det nævnt, hvordan han har vist billeder af sine rygmuskler for at bevise, hvor stærk han er. Ikke vildt charmerende situationer!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miles Teller redder gravid kvinde

Men selv om det er Miles selv, der har sagt de ting, der ligger til grund for den tarvelige udnævnelse, så er han ikke helt enig i, at han er ligeglad med, hvad alle tænker om ham og er lidt af et røvhul.

- @Esquire, I kunne ikke tage mere fejl. Jeg synes ikke, der er noget cool eller underholdende ved at være en nar eller et røvhul. Meget misvisende, skriver Miles Teller i et tweet.

Tag testen: Hvilken faktion fra "Divergent"-universet passer du ind i?

Flere af Miles’ kollegaer og venner har efterfølgende tweetet, at det er en vildt tarvelig fremstilling af ham, for de synes alle sammen, at han er en fantastisk og meget talentfuld person.

Forstår du, at Miles er lidt utilfreds med vinklingen af interviewet?

I galleriet herunder kan du se facts, du helt sikkert ikke vidste om "Divergent"-serien, hvor Miles Teller spiller Peter.

Detvidsteduikkeom”Divergent”-serien

Miles Teller forsøgte at få rollen som Four, men blev afvist. Da producerne så ham i ”The Spectacular Now” et par måneder senere, var de så imponerede, at de tilbød ham flere andre roller. Men det var først, da Shailene Woodley skrev til ham, og bad ham acceptere rollen som Peter, at han takkede ja.
Nordisk Film
Filmene blev optaget under dæknavnet ”Catbird”, så ingen vidste, hvad de havde gang i.
Nordisk Film
Fours far, Marcus Eaton, skulle egentlig dø i ”Insurgent”, men forfatteren kunne ikke bestemme sig for, hvordan det skulle ske…
Nordisk Film
Forfatteren Veronica Roth har afsløret, at det fra start ikke var meningen, at der skulle komme tre bøger.
Nordisk Film
Shailene Woodley havde problemer med at filme sammen med Miles Teller (Peter) i starten på grund af det tætte venskab, de fik efter deres romantiske roller i ”The Spectacular Now”.
Nordisk Film
Kate Winslet var gravid i femte måned, mens de optog ”Divergent”. Derfor er hun for det meste filmet fra brystet og op, eller med en stak papirer i hænderne henover maven.
Nordisk Film
Tris’ mor, Natalie Prior, er baseret en smule på forfatterens, Veronica Roths, egen mor.
Nordisk Film
Shailene Woodley var den allerførste, der fik en rolle i filmen, og hun sagde ja med det samme.
Nordisk Film
Det tog lang tid at finde den rigtige til rollen som Four. De syntes nemlig, at alle de gode skuespillere, de prøvede sammen med Shailene, kom til at virke for svage ved siden af sådan en stærk pige. De skulle bruge en, der fremstod hård med en blød side.
Nordisk Film
Ansel Elgort prøvede endda rollen som Four, men folkene bag filmen syntes, han virkede som en ”alt for flink en fyr”, hvilket de har sagt.
Nordisk Film
Veronica Roth har udtalt, at hun fortryder at have dræbt nogle af karaktererne.
Nordisk Film
Næsten alle skuespillerne laver deres egne stunts og kampscener, og de er også blevet trænet i at bruge knive. Shailene er kommet til skade flere gange under optagelserne.
Nordisk Film
Theo James har afsløret at den sværeste scene at filme, var scenen med det romantiske kys mellem ham og Shailene. Han ville nemlig gøre alt for, at det skulle være perfekt. Sødt!
Nordisk Film

MestLæste