I sidste uge kom det frem, at Dylan O’Brien havde været ude for en alvorlig ulykke i forbindelse med optagelserne til tredje film i serien ”The Maze Runner”. I forbindelse med en stunt-scene blev Dylan nemlig kørt ned og skulle eftersigende have brækket flere knogler. Han blev derfor hurtigt kørt på sygehuset.

Læs også: Dylan O'Brien er kommet alvorligt til skade i ulykke 

Flere fans har siden været sygt bekymrede, og det har fået ”The Maze Runner”-instruktøren, Wes Ball, til at skrive en status på Twitter, hvor han lige beroliger os lidt og hinter til, hvornår han regner med, at Dylan igen kan være klar. Sådan her lyder tweeten:

- Det har været nogle følelsesmæssige tumulte dage. Jeg har været overvældet med følelser af vrede, tristhed og skyld. Men mest af alt kan jeg mærke, at jeg har en dyb kærlighed og respekt for Dylan. Han er sej. Jeg er ked af den sorg, som hans venner og familie skal føle på grund af det her uheld – og ligeledes mine skønne skuespillere og mit crew. Det er skræmmende at se sin ven komme til skade, men heldigvis vil Dylan få det godt igen. Efter nogle uger med hvile, vil han være på benene igen, så vi kan slutte eventyret sammen. Det bedste herfra.

Læs også: Kæresten afslører: Det værste ved at date Dylan O'Brien 

Puha, det er noget af en omgang, men vi er glade for at høre, at vores ”Maze Runner”-helt snart bliver klar igen!

God bedring fra os alle, Dylan ♥

Vidste du de her ting om Dylan O'Brien?

Det vidste du ikke om Dylan O’Brien