Kendte

Martin har "X Factor"

Af Tóra Effersøe Mortensen 28. marts 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Flere end 2000 håbefulde deltagere meldte sig til "X Factor," men i sidste ende stod slaget mellem Laura fra Århus og Martin fra Ørum. Og selv om

Flere end 2000 håbefulde deltagere meldte sig til "X Factor," men i sidste ende stod slaget mellem Laura fra Århus og Martin fra Ørum. Og selv om Laura gav Martin kamp til stregen; så var det Ørum-drengen, der løb med sejren. Dermed er Martin Danmarks første "X Factor" vinder. Og tillykke med det!!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Som altid var dommerne begejstrede for Martin, og i aften gik Blachman så langt som at sige til Martin - Jeg elsker dig! Det skete efter, at Martin havde givet sin version af nummeret "The 1", som er skrevet specielt til "X Factor" konkurrencen, og bliver første single-udspil fra Martins kommende plade.

Martin var selvfølgelig overlykkelig for sejren.

- Sådan dér. Det er da slet ikke så ringe, som vi siger i Ørum. Jeg gav den alt, hvad den overhovedet kunne trække, og det gav bonus.

Og Laura var ikke skuffet, men havde kun lykønskninger til overs for Martin.

- Andenpladsen er også en sejr for mig. Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg kom i finalen, og stort til lykke til Martin. Det har været en kæmpe oplevelse at være med, og jeg er slet ikke ked af min andenplads, siger hun til DR.

Læs mere om

MestLæste