Kendte

Martin har vænnet sig til at være stjerne

Af Tóra Effersøe Mortensen 11. april 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Martin fra Ørum er på rekord tid blevet verdensstjerne i Danmark, og især pigerne er vilde med ham. Og det har "X Factor"-vinderen det helt fint med:-

Martin fra Ørum er på rekord tid blevet verdensstjerne i Danmark, og især pigerne er vilde med ham. Og det har "X Factor"-vinderen det helt fint med:

- Det har været underligt at blive kendt, men nu har jeg vænnet mig til opmærksomheden. Jeg har på en måde selv været ude om al den fokus, der er på mig, så jeg brokker mig ikke. Det er fedt, at pigerne synes, jeg er sød, siger Martin til Vi Unge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er ingen hemmelighed, at Martin har fundet sig en kæreste, der hedder Regitze, som han er rigtig glad for. Men han er ikke alene om at interessere sig for hende, det gør alle aviser og ugeblade også, og det er ikke altid lige sjovt.

- Jeg kan godt blive ked af det, når der begynder at gå rygter om mig og min kærestes forhold. Jeg har hørt åndssvage historier om, at min kæreste kun er blevet kæreste med mig, fordi jeg er kendt - og det er bare så plat et rygte. Vi kan begge to godt sætte os udover rygterne, men det er bare ikke særlig sjovt at læse noget, der er løgn i medierne.

Læs mere om

MestLæste