Du har sikkert mange gange ønsket dig, at du kunne komme backstage til koncerten med dit største idol. Det ønske gik i opfyldelse for Miley Cyrus' megafan Anthony Skinner - men ikke fordi, Miley havde inviteret ham. Anthony klædte sig nemlig ud for at snige sig forbi sikkerhedsvagterne!

Læs også: Ariana Grande får råd af Miley Cyrus

- Det var slet ikke planlagt. Alt gik bare op i en højere enhed, fortæller Anthony, som befandt sig på parkeringspladsen foran koncert-stedet, da han så døren til et rengøringsrum stå åben.

Han klædte sig ud som en rengøringsmand og gik forbi sikkerhedsvagterne, uden de overhovedet kiggede på ham. Faktisk gjorde Anthony rent backstage i 40 minutter, før han pludselig så Miley. Hun kom nemlig gående ned ad gangen efter sin koncert.

Læs også: Miley Cyrus møder sin dobbeltgænger

- Jeg blev helt blank. Da jeg så hende, kunne jeg ikke bevæge mig. Det eneste, jeg kunne få ud, var: "Hej". Hun kiggede på mig, smilede og gik videre, fortæller Anthony Skinner til BBCs Newsbeat.


Anthony lagde det her billede på Instagram af sin udklædning.

Læs også: Miley Cyrus er træt af sin musik

Det er endnu ikke afgjort, om Anthony på nogen måde kan blive straffet for det, han gjorde. Hvad synes I om at snyde sig backstage på den måde?


Miley Cyrus' vilde julekort