Kendte

Luke Hemmings deler nøgenbillede

Af Luise Gregersen 24. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Luke Hemmings har været så venlig at dele et billede, hvor han er splitterravende nøgen! Se billedet her.

Har du (også) gået og drømt lidt om at se Luke Hemmings fra 5 Seconds of Summer nøgen? Så er du heldig! Han har nemlig delt et billede af sig selv uden en trevl på kroppen.

Læs også: 10 ting vi elsker ved 5 Seconds of Summer

Vi har tidligere set mere eller mindre afklædte billeder af både Calum Hood, Ashton Irwin og Michael Clifford, men Luke har indtil nu været ret nærig med sin krop på de sociale medier.

Det har han heldigvis rodet bod på nu! Han tweetede nemlig dette fantastiske billede af sin mås i går.Han slettede senere billedet, men heldigvis har han nogle hurtige følgere, der nåede at gemme billedet til stor glæde for alle os andre!

Hvad synes I om billedet?

Billederne,stjernerneikkevilhave,duskalse

Cute numse, Cody! Men måske var du lige hurtig nok til at dele den med hele verden?
Okay, vi forstår faktisk SLET ikke, at Austin slettede det her billede. Han er jo vildt hot!
Selv med en mærkelig grimasse er Ariana stadig en af de smukkeste piger, vi har set. Men det er hun åbenbart ikke enig i, for hun slettede nemlig hurtigt sit sjove selfie igen.
Ashley Benson fik ret meget kritik for at have delt det her billede med teksten: - Jeg laver min bedste Amanda Bynes-imitation. Noget tyder på, at Ashley godt selv kunne se, at det ikke var helt sødt gjort. I hvert fald slettede hun billedet igen.
Harry Styles delte det her lidt uheldige billede med teksten: - Har haft et uheld. Vi håber lidt, at det bare var for sjov. Uanset hvad forsvandt billedet hurtigt igen.
Selena delte det her billede af sig selv og Justin Bieber, der fletter ben, før de slog op den første gang. Vi synes, at det er et ret sødt billede, men desværre var Selena ikke enig, så hun slettede det igen.
Kendall fortrød hurtigt sit selfie i sweatshirten, der gør grin med de, der har kritiseret hende for sine spinkle former. Vi synes ellers, at det var ret cool gjort af hende!
På en ferie i Japan delte Justin det her billede foran et monument med teksten: - Tak for alle jeres velsignelser. Problemet var bare, at monumentet var til minde om landets tidligere militærledere, der dræbte en masse mennesker under anden verdenskrig! Justin undskyldte selvfølgelig mange gange og skyndte sig at slette billedet igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om