Kendte

Louis Tomlinson svarer tilbage på Biebers album-diss

Af Marie Søndergaard 2. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Haha. Det her er da meget godt svaret igen, er det ikke?

Tænkte du også ”OMG”, da du fandt ud af, at Justin Biebers og One Directions album udkommer samme dag – nemlig den 13. november? Vi glæder os vildt meget til at lytte til begge album, men mon ikke både JB og 1D havde ønsket, at det ikke lå samme dag? I hvert fald kan de ikke helt lade være med at lave sjov med hinanden over album-datoen.

Læs også: Justin fortæller, hvordan det var at være i fængsel

For et par dage siden lavede Justin et lille diss på Snapchat, da han lagde den her video ud:

Læs også: Sådan var det at møde One Direction

På videoen prøver han at forestille sig, hvordan drengene fra One Direction så ud i ansigtet, da det gik op for dem, at albummene udkommer den samme dag. Nu har Louis Tomlinson så svaret igen ved at lave en Snapchat-video, hvor han viser, hvordan man ser ud, når man lige har spillet på den kæmpe The 02 Arena i London – hvilket nok gør Justin lidt misundelig.

Heldigvis er det kun kærligt ment, for faktisk er drengene ret gode venner, og Justin og Niall har set meget til hinanden det seneste stykke tid. Justin har også netop sagt i et radiointerview, at han glæder sig til at høre 1Ds nye album.

Se stjernernes vildeste Twitter-fights herunder!

Stjernernesvildestetwitter-fights

Stjernerne fra Nickelodeons tv-serie ”Victorious” kom ud i et vildt skænderi, da Ariana Grande beskyldte Victoria Justice for at være årsagen til, at serien sluttede. Til det svarede Victoria på twitter:

- Nogle folk vil smide en, de betragter som en ven under en bus, kun for at få dem selv til at se godt ud. 

Av av!

Efter Lorde svinede Selena Gomez til for at være anti-feministisk, fik Joe Jonas for meget! Derfor tweetede han denne opsang til den new zealandske sangerinde.

Da Rita Ora gjorde det forbi med Rob Kardashian, blev Rob så vred, at han skrev nogle ret ubehagelige ting om sin eks på twitter. Rob slettede senere de fleste af sine tweets, men før det nåede han at beskylde Rita for at have været ham utro med mere end 20 mænd! Ouch.

Amanda Bynes har været efter ret mange stjerner på twitter. Hun har blandt andet kaldt Miley Cyrus, Zac Efron og Drake for grimme i sine tweets. Hun gik skridtet videre, da hun tweetede til Rihanna, at hendes udseende var skyld i, at hendes ekskæreste Chris Brown slog hende!

One Direction og The Wanted havde i en lang periode en twitter-krig kørende, der kulminerede, da Zayn Malik kaldte Max George ”Klamydia-dreng”. Faktisk blev fejden så slem, at flere af drengenes kærester begyndte at blande sig i konflikten!

Da Miley Cyrus i et interview med magasinet Rolling Stones nævnte Sinéad O’Connor som en af sine inspirationskilder, fik det den irske sangerinde til at offentliggøre et åbent brev til Miley. I brevet skriver Sinéad blandt andet:

- Det budskab, du sender, er, at det er sejt at være prostitueret... Det er ikke cool, Miley... Det er farligt.

Det fik Miley til at tweete et screenshot af nogle tweets, som Sinéad skrev i 2012, hvor hun efterlyser en psykiater. I teksten til billedet sammenlignede Miley Sinéad med Amanda Bynes, der også er kendt for sine skandaløse tweets.

Efter Miley Cyrus og Katy Perry kyssede til en af Mileys koncerter, startede der en twitter-krig mellem de to! Katy Perry antydede nemlig i et interview, at hun syntes, det var lidt ulækkert at kysse med Miley:

- Gud ved, hvor den tunge har været … vi ved det ikke! Den tunge er så famøs.

Det fik Miley til at gå til angreb på twitter, hvor hun svinede Katys ekskæreste John Mayer: 

-  Girl, hvis du er nervøs for, hvor tunger har været, så er det godt, at din ekskæreste nu er din EKSKÆRESTE, for vi ved ALLE, hvor den har været.

Da Lady Gaga til en koncert havde en artist på scenen, der kastede farvet mælk op, blev det for meget for Demi Lovato, der i lang tid har kæmpet med spiseforstyrelser:

- Sørgeligt … Som om, der ikke er nok mennesker, der allerede glamouriserer spiseforstyrrelser. For at få det hele på det rene, så er det overhovedet ikke ”cool” eller ”kunstnerisk”.

Efter Jai Brooks og Ariana Grandes brud skrev parret nogle ret grimme ting om hinanden på deres twitter-profiler.

- Ja, hun var utro. Ja, det er nederen. Ja, jeg blev forladt for en anden fyr, tweetede Jai om deres brud. 

Det blev Ariana selvfølgelig rigtig ked af at læse, så hun skrev en række tweets, hvor hun forsvarede sig mod Jais anklager.

MegetMere