Kendte

Løb nøgen gennem stormagasin

Af Luise Gregersen 25. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilken stjerne smed tøjet og løb nøgen rundt i et fornemt stormagasin? Få svaret her!

Hvad SKAL man bare lave, når man er på ferie i London? Lindsay Lohans svar på det spørgsmål er liiidt mere vovet end de flestes.

Læs også: Lindsay Lohan er bange for at være nøgen

Under et besøg i den engelske hovedstad begyndte Lindsay nemlig at kede sig, mens hun var på shopping i det fornemme stormagasin Selfridges.
Hendes løsning på kedsomheden? Hun smed sit tøj og tog en løbetur rundt i stormagasinet, mens hun lo hysterisk!


Læs også: Lindsay Lohan blev mobbet

Personalet i stormagasinet jagtede Lindsay rundt mellem de dyre designerkjoler for at stoppe hendes vilde løbetur, men lige lidt hjalp det.

Lindsays opførsel bliver bare vildere og vildere. Hvad synes I om hendes nøgenløb i stormagasinet?

Detlaverstjernerne,nårdekedersig

Er din kæreste en sovetryne? Så har du sikkert prøvet at kede dig, mens han ligger og snorker! Når det sker for Perrie Edwards, så redder hun situationen ved at give Zayn Malik en smuk manicure!
Føler du, at du har set alle de gode film på Netflix? Gør som Ariana Grande, og kast dig ud i gamle klassikere som ”Ingen er fuldkommen” og ”Breakfast at Tiffanys”.
Når du keder dig, kan noget så enkelt som dit yndlingsmagasin og en kop te være din redning! Det er det i hvert fald for Ashley Benson.
Gør Bella Thorne kunsten efter, og øv dig i at lave de perfekte katteøjne!
Går du rundt med en lille designer i maven? Det gør Cara Delevingne, og derfor kaster hun sig over symaskinen, når hun keder sig!
Hvis du keder dig, så gør som Demi Lovato, og tag et sjovt selfie. Det vil med garanti få dig til at smile!
Okay, du skal kede dig ret meget, for at Kendall Jenners kedsomhedstrick frister. Hun bygger nemlig korthus, når hun keder sig!
Det er så hyggeligt at slappe af med en god bog. Det synes Lauren Conrad også, så bogreolen er hendes redning, når hun keder sig.
Lena Dunham elsker at hyggeputte med sin søde hund. Det er så hyggeligt at putte med en blød, sød ven, så hvis du har et kæledyr, har du også en perfekt sovepartner!
Gør som Lucy Hale, og kast dig ud i flot nail art når du keder dig – på fødderne!
Gør som Alexa Chung, og øv dig i at tage det helt perfekte selfie. Det kræver måske 50 forsøg, men det er det hele værd, når du finder den helt perfekte pose!
Drop kedsomhed, og red din hud på samme tid! Plej dit ansigt med en lækker maske som Miranda Kerr.
Meditation er godt for både krop og sind. Næste gang du keder dig, så øv dig i at tømme dit hoved for tanker og slappe helt af. Det virker for Selena Gomez.
Er du sammen med en veninde, og ved du ikke, hvad I skal lave? Gør som Taylor Swift og Kelly Osbourne, og bag en lækker kage! Bonussen er, at I bagefter kan spise kagen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste