I går afholdt Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson, Harry Styles og Liam Payne pressekonference i forbindelse med den kommende premiere på One Direction-filmen "This Is Us", og her afslørede Liam, at han har fået en kæreste.

Da drengene fra One Direction blev spurgt om, hvem der var den mest flirtende af dem, svarede Louis Tomlinson: "Ikke mig, jeg har en kæreste", hvorefter Liam hurtigt kommenterede: "Også mig. Ja, det er ret nyt".

Læs også: Liam Payne taler ud om Danielle Peazer
Liam Payne, Sophia Smith, One Direction, This Is Us, kærester, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan
Den overraskende nyhed kom som et chok for journalisterne, men før de nåede at spørge mere ind til Liams nye kæreste, reddede Zayn situationen med sit svar: "Og jeg har også en rigtig dejlig kæreste", og lukkede på den måde dét samtaleemne.

Efterfølgende påstår Yahoo OMG, at de stødte ind i Liam Payne på gangen efter pressekonferencen, hvor han kommenterede på sit nye forhold:

- Ja, det har jeg. Hun sidder derovre (peger på en sød brunette). Det har ikke været længe.

Læs også: Liam Payne kan ikke lide at være single

Den søde brunette hedder Sophia Smith, og hun er en af Liams barndomsveninder - og ifølge rygterne også hans store kærlighed i folkeskolen. Daily Mirror mener at vide, at Liam er SÅ forelsket, at han for nyligt fik sin nye kæreste fløjet til Los Angeles, da han ikke kunne vente med at se hende - det er vildt sødt!

Se billederne: Liam, Zayn og Louis får lavet tidlig tattoo


Hvad synes I om Liam Paynes nye kæreste Sophia Smith?Herunder kan I se hele pressekonferencen fra i går:One Direction, This Is Us