Kendte

Lea Micheles pinlige ”Let It Go”-kiks

Af Luise Gregersen 23. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da Lea Michele skulle synge ”Let It Go” under indspilningerne til ”Glee”, gik det ikke helt, som hun havde planlagt. Se her, hvad der skete.

Hånden på hjertet, hvem har så ikke skrålet med på "Let It Go" mindst en håndfuld gange i løbet af det sidste år. Det er jo den bedste sang ever!

Læs også: Gode nyheder til "Frost"-fans

Derfor var det en selvfølge for folkene bag tv-serien "Glee, at sangen skulle med i den nye sæson. Men da Lea Michele skulle synge den berømte Disney-sang, gik det helt galt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et interview med Jimmy Fallon afslørede Lea nemlig, at sangen fik hende til at kaste op! Som om det ikke var nok, så skete det for rullende kameraer. Øv!

Læs også: "Frost"-instruktør siger undskyld

- Jeg var supernervøs. Dagen startede ikke så godt, og mens jeg sang, faldt der sne omkring mig. Jeg kiggede op for at få det til at se magisk og smukt ud, men jeg endte med at få sneen galt i halsen og kaste op på gulvet. De har det på film. I slow motion.

Stakkels Lea! Se videoen (minus opkast), hvor Lea synger "Let It Go", lige her.

10tingduikkevidsteom"Frost"

Rapunzel og Flynn fra ”To på flugt” er faktisk med i ”Frost” i et splitsekund!
Til sidst i rulleteksterne ses der en tekst, hvor Disney fraskriver sig ansvaret for Kristoffers udtalelser om, at alle mænd spiser deres bussemænd!?
Elsa har 420.000 animerede hårstrå. Det er 15 gange så mange som Rapunzel.
Sangen ”Skal vi ikke lave en snemand” var lige ved ikke at komme med i den endelige film! Det ville have været frygteligt!
Skaberne af filmen tog til Norge for at få inspiration til, hvordan landskaberne skulle se ud i filmen. Faktisk er turismen i Norge steget helt vildt efter filmen.
Tegnerne fik et rigtigt, levende rensdyr ind på kontoret, som de kunne tegne Sven efter.