Amandla Stenberg, der spiller Rue i ”The Hunger Games”, synes ikke, at Kylie Jenner bruger sin stjerneposition ordentligt. Faktisk er hun godt træt af, at Kylie hele tiden viser billeder af sine nye frisurer i stedet for at deltage i samfundsdebatten.

- Når man henvender sig til sorte og deres kultur, men ikke kan finde ud af at bruge sin magtposition til at hjælpe sorte amerikanere, fordi opmærksomheden guides hen på parykker i stedet for politiets brutalitet eller racisme …, skrev Amandla til Kylies billede med mørkt hår og cornrow-fletninger.

Læs også: Se Kylie Jenner med blå hår

Den kommentar opsnappede Kylie Jenner ret hurtigt og afværgede med et kort, spydigt svar.

- Sur, hvis jeg gør, sur, hvis jeg ikke gør. Gå ud og hæng med Jaden eller noget, svarede Kylie og refererede til deres fælles ven Jaden Smith, som Amandla var til prom med i maj.

Tidligere på året lavede Amandla en video, som gik viralt, hvor hun også fortalte om sin utilfredshed omkring det, hun synes, er misbrug af sort kultur. Hun snakkede om, at alle elsker sort kultur, blandt andet fordi cornrows er moderne og dermed er blevet et symbol på en type stil – som Kylie Jenners - men Amandla synes stadig ikke, sorte mennesker bliver behandlet retfærdigt.

Se videoen her:

Læs også: Så mange selfies tager Kylie Jenner for at få det perfekte billede

Kan I forstå, at Amandla bliver fornærmet over Kylies billede med cornrows?

I galleriet herunder kan du flere online-fights mellem stjerner.

Stjernernes vildeste twitter-fights