Kendte

Kylie Jenner kritiseret for rullestolsbilleder

Af Stine Kærsgaard 2. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Folk er virkelig oprørte over de her billeder og mener, at Kylie udnytter handicappede mennesker til selv at se cool ud.

Kylie Jenner er kommet ud i noget af et stormvejr efter et fotoshoot, som hun har lavet for magasinet ”Interview”, hvor hun poser som en mannequin i en latex-bodystocking.

Det er ikke første gang, vi ser Kylie Jenner forholdsvis afklædt, så det er ikke det, folk er blevet oprørte over. Det er derimod, at Kylie sidder i en gylden rullestol.

Læs også: Kylie Jenner trodser sin mor

På Twitter har flere skrevet, at de synes, Kylie udnytter et redskab, som er skabt til folk, der har alvorlige fysiske problemer, til at se cool ud, og dermed ikke rigtig viser respekt for rullestolsbrugerne og handicappede.

De mener ikke, at Kylie, som flere forbinder med mode, makeup og afklædte outfits, skal kobles sammen med sådan et alvorligt emne og særligt ikke, når der i forvejen ikke er mere fokus på handicappedes rettigheder.

Læs også: Kylie vil have små læber

Andre forsvarer dog Kylie og skriver, de tror, at rullestolen skal symbolisere hvor begrænset realitystjernen egentligt er i sine handlinger, fordi hun er blevet så ekstremt kendt.

Kylie har endnu ikke kommenteret på billedet. Synes I, det er okay, at hun bruger sådan et redskab til at udtrykke sig selv?

Du kan se billederne her!

I galleriet kan du se nogle af Kylies mange frisurer!

KylieJennersmangefrisurer

Læs mere om

MegetMere