I sidste uge lancerede Kylie Jenner Instagram-kampagnen ”#IAmMoreThan”, hvor formålet er at fortælle, hvordan mobbeofre har vendt deres situation til noget positivt. I den anledning har Kylie nu også selv fået muligheden for at åbne op omkring, hvad mobning og hate især på nettet har gjort ved hende – og det er ikke småting:

- Mennesker er så hurtige til at sige forfærdelige ting omkring mig hver eneste dag, og nogle gange kan jeg ikke klare det. En gang imellem bliver jeg så påvirket af det, at jeg bryder sammen, gemmer mig og græder.

Læs også: Kylie Jenner trodser kritik

Samtidig fortæller hun også, at det har en bagside at være et så kendt ansigt, når man ikke er ældre, da hele verden har en mening om en. Og det har faktisk resulteret i, at den 18-årige stjerne har fået angst.

- Det har ført til angst, som jeg ellers aldrig har haft før. Hver eneste ting, jeg gør, bliver dokumenteret for hele verden, og det har været et mareridt at finde mig selv i alt det her. Og jeg har absolut mistet noget af mig selv i det.

Afsluttende siger Kylie dog, at hun har vænnet sig til det, og at hun ikke tror, hun kan være kendt uden at skulle opleve ondsindede kommentarer.

Læs også: Se Kylie jenners nye hårfarve

Vi synes, det er så fedt, at Kylie har lanceret en anti-mobbe-kampagne, og selv tør stå frem og fortælle så åbent omkring, hvad ondsindede ord gør ved hende.

Ingen bør udsættes for mobning, så lad os håbe, at Kylies kampgane når langt ud, så vi kan komme mobning til livs!

Se her, hvordan du kommer videre efter online mobning:

Kom videre efter online-mobning