Kylie Jenner
Kendte

Kylie Jenner er hemmelig forsanger i et band

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 9. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Internettet flipper ud over afsløringen, der bekræfter, at Kylie Jenner er forsanger i et band.

Tidligere i år promoverede Kylie Jenner sine lipkits med en cool video, der blev ledsaget af sangen ”3 Strikes” af bandet Terror Jr.

Læs også: Kylie Jenner har et trick til perfekte bryn

Allerede dengang spekulerede internettet i, om det rent faktisk var Kylie selv, der sang sangen. Og det har en fan nu bekræftet ved at finde sangen hos ASCAP, der er en hjemmeside, som registrerer alle sange og kunstnere:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Terror Jr. er ikke særligt aktive på de sociale medier, og på Twitter følger de faktisk kun en enkelt person: nemlig Kylie.

Læs også: Hør otte-årige Kylie Jenner synge

Dog står Kylie ikke registreret på nogle af bandets andre sange hos ASCAP, så man ved ikke, om det kun er sangen ”3 Strikes”, som hun er med på, eller om hun er fast forsanger i bandet.

Hør sangen her:

Synes du, at Kylie synger godt?

UPDATE: På Snapchat har Kylie lavet en update, hvor hun siger, at det ikke er hende, der er forsanger i Terror Jr. Men så er det meget mærkeligt, at hun står angivet som sanger inde på ASCAP.

I galleriet kan du se 12 skuespillere, der synger overraskende godt:

12skuespillerederogsåkansynge

Både i ”Skins” og ”About a Boy” charmerer søde Nicholas Hoult med sin bløde stemme. Hør ham her!
Både i ”Juno” og i forbindelse med spillet ”Beyond: Two Souls” synger Ellen Page, og det gør hun altså rigtig godt!
Reese Witherspoon overraskede alt og alle, da hun i ”Walk the Line” spillede June Carter og tryllebandt alle med hendes søde stemme. Hør en af sangene fra filmen her.
Er der noget, Ryan Gosling ikke kan finde ud af? Åbenbart ikke! For han kan faktisk også synge, og det gør han blandt andet i ”Blue Valentine”. Han har endda også udgivet et album som en del af et band.
Seje Emma Stone synger faktisk både i filmen ”In Search of the Patridge Family” og i ”Easy A”. Hør hende her!
Havde du i forvejen et crush på ”Pretty Little Liars”-hottien Keegan Allen, så bliver det i hvert fald ikke mindre nu: Han kan nemlig også synge! Se den søde hjemmevideo her.
Liam Hemsworths hotte storebror Chris kan mere end bare at se godt ud og være en fremragende skuespiller. I ”Home & Away” synger han også en lille sang.
Vi fik totalt gåsehud, da vi for første gang hørte Jennifer Lawrence synge ”The Hanging Tree” i ”The Hunger Games: Mockingjay part 1”, og vi har hørt den lige siden. Vi håber på mere sang fra Jennifer!
Med hendes rolle som Khaleesi i ”Game of Thrones”, er hun blevet en verdenskendt skuespiller, men faktisk har hun også et naturtalent for sang. Det viste hun sidste år, da hun fik debut på Broadway i USA. Hør hendes smukke stemme her.
Han spillede playboyen Barney i ”How I Met Your Mother”, men til dagligt bruger Neil Patrick Harris faktisk meget af sin tid på at synge.
Anna Kendrick synger så godt, at hendes sang ”When I’m Gone” i ”Pitch Perfect” har fået over 173 millioner visninger. Wow!
Hun er aktuel i ”Into The Woods”, og her giver hun for en af de første gange prøver på sin flotte stemme.

Læs mere om