I august 2013 var Kylie Jenner indblandet i et biluheld i Calabasas, Californien, og nu har konsekvenserne ramt stjernen, da hun forleden fik et sagsanlæg ind ad døren.

I papirerne bliver Kylie anklaget for at være en uagtsom bilist, da den anden involverede bilist mener, at ulykken var Kylies skyld.

Læs også: Dårligt nyt for Kylie og Kendall Jenner

Ulykken skete bare 18 dage efter, at Kylie fyldte 16 år og fik sit kørekort. Hun var ifølge vidner uopmærksom på bilen, der kørte foran hende, og da bilen bremsede på grund af tæt trafik, bankede Kylie op bag i den, hvilket både ødelagde bilens bagende og fronten på Kylies dyre Mercedes Benz G550. Det endte som et harmonikasammenstød, da den forankørende bil blev skubbet op i en Toyota foran.

Bilisten, som sagsøger Kylie Jenner, har fortalt politiet, at hun har haft ryg- og nakkeproblemer siden ulykken sidste år. Ulykken har ikke kun fået konsekvenser for Kylie. Hendes mor Kris Jenner er nemlig også blevet sagsøgt, fordi hun ejer den bil, Kylie kørte i, da ulykken skete.

Tag testen:
Minder du mest om Kylie eller Kendall?

Kylie Jenner var også indblandet i et biluheld i august 2014, og så har hun også fået to bøder, siden hun fik sit kørekort for halvandet år siden.

Synes I, at Kylie burde tage nogle flere køretimer?

30 facts om Kardashian/Jenner-søstrene