Da Kylie blev færdig med skolen holdte hendes mor, Kris Jenner, en stor fest. Der var dog mange, der undrede sig over, hvorfor Caitlyn – Kylies far, som nu er blevet en kvinde – ikke var inviteret, da hun altid har været en stor del af Kylies liv.

Læs også: What! Kylie Jenner afslører læbe-snyd 

Kylie skriver nu på sit nye site, at hun savnede sin far, men at hendes mor havde besluttet, det var bedst, hvis Caitlyn ikke kom. Og det lader til, at Kylie respekterede den beslutning:

- Bruce var en stor del af mit liv i skolen. Han ville altid køre mig 45 minutter og frem og tilbage hver dag, og han missede aldrig en kamp. Jeg ville ønske, Caitlyn kunne have været der, men det er forståeligt, hvorfor hun ikke var der, og jeg respekterer min mors beslutning om det, skriver Kylie.

Caitlyn var dog i modsætning til Kris og Kylie ikke helt tilfreds med beslutningen om, at hun ikke skulle være en del af festen. I reality-programmet ”I Am Cait” konfronterer hun også ekskonen Kris med sin skuffelse.

Læs også: Kylie Jenners overraskende første møde med Caitlyn Jenner 

Heldigvis ser det ud til, at tingene løste sig, og at der i virkeligheden ikke var så meget drama omkring det, som nogle fik kørt det op til.

Læs 30 facts om Kardashian/Jenner-søstrene her:

30 facts om Kardashian/Jenner-søstrene