Kendte

Kristoffer Rahbek: Jeg vil gerne have en kæreste

Af Benedikte Brix 19. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan har Kristoffer Rahbek det med skrigende piger? Hvordan scorer man ham, og kunne han finde på at date en fan? Vi Unge ringede til Kristoffer Rahbek for at snakke om kærlighed. Læs interviewet her!

Kristoffer Rahbek blev opdaget på YouTube, og nu har han lige udgivet sin anden single "Junkie For Love", som vi skamspiller her inde på redaktionen. Men er der plads til andet end musik i Kristoffers liv? Vi stillede ham en masse spørgsmål om piger, fans og kærester.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er Kristoffer Rahbek Danmarks Justin Bieber?

Hvad har dine fans sagt om din nye single, "Junkie For Love"?
- De har lægt vægt på, at den er mere mig, og det er jeg faktisk enig i. Jeg er stadig ved at finde mig selv som artist og finde ud af, hvor jeg vil hen, og hvad jeg vil lave. Men jeg synes stadig, at "Hate That I Love You" er en virkelig god sang, der betyder meget for mig.

Hvordan har du det med de skrigende piger, der står til dine koncerter og laver hjerter til dig?
- Det, synes jeg, er vildt fedt. Da jeg begyndte, var jeg nervøs for at tage ud at spille, men alle har været så søde og dejlige. Og det hjalp 100 gange at se publikums reaktion til Vi Unge Covergirl. Jeg synes, det er megadejligt, at folk er så opbakkende.

Læs også: Er I til Kristoffer Rahbek?

Hvordan ser det ud med dit kærlighedsliv - har du en bestemt pige i hovedet i øjeblikket?
- Lidt har man vel altid. Jeg går da og kigger efter den rigtige. For selv om jeg kan være useriøs og vildfaren, når det kommer til alt muligt andet, så er jeg meget romantisk, når det kommer til kærlighed. Jeg har ikke en kæreste, men jeg vil gerne have en.

Hvad leder du efter hos en pige?
- Helt klart en pige, som har rigtig meget humor, og som tør grine meget. Hvis hun så også har et dejligt smil, så er jeg solgt.

Hvordan er du selv som kæreste?
- Jeg kan godt blive lidt for seriøs og romantisk på sådan en gammeldags måde, men samtidig er jeg også en person, der får alting til at gå op i sjov. Så jeg tror da, jeg kan finde ud af det.

Læs også: Kristoffer Rahbeks drøm går i opfyldelse

Hvad skal man gøre for at score dig?
- Jeg tror først og fremmest, at man skal være sig selv. Og så skal man smile og være glad.

Hvis en pige nu gerne vil tage dig med på date, hvad skal I så lave?
- Vi skal nok ikke bare på pizzabar. Men jeg synes, vi skal ud at spise og så i biografen. Hun bestemmer filmen - det gør ikke noget, hvis det er en tøsefilm.

Hvordan vil du have det, hvis hun vælger, at I skal se "Twilight"?
- Altså hun må gerne lige vende den med mig først… Ej, det er nok bedst, hvis det i stedet er MIG, der bestiller billetterne!

Kunne du finde på at date en fan?
- Så længe hun er glad, er det fuldstændig lige meget, hvem hun er. Hun må også gerne være ukendt, det behøver ikke være en pige fra musikbranchen. Jeg vil gerne holde det hele nede på jorden. Når jeg ikke er i gang med musikken, går jeg selv i skole og lever et ganske normalt hverdagsliv. Så det vil hænge godt sammen på den måde.

Læs også: Kristoffer Rahbek: Megafedt at være forsidemodel

Hvad siger I, piger - vil I gerne på date med Kristoffer Rahbek?

KristofferRahbek

MestLæste