Vi har længe vidst, at Kristen Stewart er kæreste med Alicia Cargile, men nu åbner Kristen endelig op for at snakke om forholdet, og de to smukke piger bliver set mere og mere sammen på gaden, hvor de ikke lægger skjul på deres kærlighed. Det er der faktisk en grund til, for Kristen har afsløret, at der er stor forskel på dengang, hun datede Robert Pattinson, hvor alt var hemmeligt og skjult, og så til nu, hvor hun har valgt at være åben.

Læs også: Kristen Stewart var Robert utro - læs henes undskyldning her

- Da jeg datede en fyr, gemte jeg mig væk, for alt det, der var personligt for mig, blev alle pludselig en del af, og det kunne jeg ikke lide. Vi blev en form for karakterer i en tegneserie, og jeg tænkte bare: ”Det her er mit. I gør mit forhold til noget, det ikke er”. Det brød jeg mig ikke om, fortæller Kristen til Elle U.K., hvor hun også forklarer, at det hele er anderledes nu, hvor hun dater Alicia.

- Det ændrede sig, da jeg begyndte at date en pige. Hvis jeg gemte mig væk, ville det være det samme som at sige, at jeg ikke havde det godt med det eller skammede mig over det, så jeg måtte tænke over, hvordan jeg havde det med at være ude i offentligheden. Jeg åbnede op for mit liv, og jeg er meget gladere nu.

Læs også: Kristen gjorde sig selv syg

Kristen fortæller, at hun og Alicia har været fra hinanden et par gange, men nu føler hun, det er helt rigtigt, og hun er meget forelsket. Hvor er det dejligt at høre, at hun er blevet gladere, end hun har været før. 

Herunder kan du læse om stjerner, der er åbne omkring deres seksualitet!

Seje stjerner, der er åbne om deres seksualitet