Kendte

Kom backstage med Emilie Esther

Af Marie Søndergaard 20. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du tænkt på, hvordan det mon foregår og ser ud, når ”X Factor”-deltagerne øver til fredagens show? Find ud af det lige her, for vi har nemlig været med Emilie Esther i studiet.

Vi er altså ret imponerede over, hvordan alle deltagerne i "X Factor" har klaret det i år, og de virker alle så professionelle, når de står på scenen og optræder foran hele Danmark. Men før deltagerne synger deres sange fredag aften, er de rigtig mange timer i øvelokalet sammen med deres dommer.

Læs også: "X Factor"-deltagernes hemmelige talenter

I onsdags var vi med Emilie Esther i studiet på STAY i København, hvor vi fik lov til at høre en smagsprøve på en af sangene, hun skal synge i "X Factor". Det var ret vildt at høre hende stå og synge i strømpesokker, mens der stod ti mennesker og kiggede på hende. Samtidig blev der nemlig filmet til "X Factor", og Remee var der selvfølgelig også til at hjælpe.

Emilie startede med at høre sangen igennem for at være helt sikker på, hvordan den gik, og det var ret fedt at få et indblik i, hvordan Remee hjalp hende med teksten og med, hvordan hun skulle synge linjerne. Den samme del af sangen blev øvet mange gange, indtil den sad lige i skabet, og Emilie blev rost til skyerne af alle i lokalet.

Test dig selv: Hvem fra "X Factor" skal du hænge ud med?

Vi glæder os så meget til at se, hvordan Emilie Esther og de andre deltagere klarer det i aften!

Se backstage-billeder fra studiet herunder:

EmilieEstheristudiet

Sådan ser studiet på STAY ud.
Emilie får gode råd til, hvordan hun skal synge sangen.
Der filmes, mens Emilie øver.
Skønne Emilie Esther!
Isabella og Josephine vandt Vi Unges konkurrence om at komme med Emilie i øvelokalet.
Der er også tid til at snakke lidt.

MegetMere