Kim Kardashian er efterhånden blandt de mest indflydelsesrige kvinder i verden, og derfor kan hun også give enkelte produkter rigtig meget opmærksomhed bare ved at omtale dem på sine sociale medier. Det skete forleden, da hun fortalte om nogle piller, hun har fået ordineret af sin læge mod morgenkvalme. Lige som ved sin sidste graviditet lider Kim nemlig af voldsom kvalme.

Læs også: Kim Kardashians store nyhed

Sagen er bare den, at pillerne, som Kim reklamerer for, tidligere har været hevet ud af butikkerne på grund af farlige bivirkninger, og så er de ikke godkendte i England, fortæller en engelsk fødselslæge til Mirror, der også advarer kvinder mod at bruge pillerne mod morgenkvalme.

Foto: Instagram

Kims fans er rasende over, at hun åbenlyst reklamerer for pillerne på sin Instagramprofil, og de beskylder hende for, at hun får penge for at omtale produktet.

- Wow, hvor meget har de betalt dig for den her reklame?, skrev en fan eksempelvis i kommentarfeltet til billedet, mens en anden tilføjede:

- Hun bliver tydeligvis betalt for det her.

Læs også: Se Kim Kardashian uden makeup

Derudover er flere bekymret for, at pillerne kan skade Kims ufødte barn.

- Jeg kan ikke forestille mig, at der er lavet studier om bivirkningerne på lang sigt, så hvilken gravid kvinde ville tage det?, skriver en.

- Piller under graviditet er et no-go, tilføjede en anden fan.

Kan I forstå, at fans reagerer så voldsomt på billedet? 

I galleriet herunder kan du se Kim Kardashians guide til at få mange følgere på Instagram.

Kim Kardashians guide til mange følgere