Kendte

Kendall Jenner indlagt på hospitalet

Af Stine Kærsgaard 29. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Modellen har lovet sig selv, at det aldrig må ske igen, og derfor skal der ske nogle ændringer!

Det har været et travlt år for Kendall Jenner, i og med hendes modelkarriere for alvor har taget fart. Men succesen har også haft en bagside, og nu åbner hun op og fortæller, hvordan det travle liv faktisk har haft helbredsmæssige konsekvenser for hende.

Læs også: Kendall Jenner bryder sammen over fars kønsskifte 

- Jeg blev så træt af arbejdet, livet og alt, at det blev for meget for mig her i slutningen af året. Jeg blev faktisk nødt til at tage på hospitalet, fordi jeg var så udmattet – det var helt sikkert en øjenåbner, at jeg er nødt til at passe bedre på mig selv.

Derfor har Kendall nu taget konsekvensen og har lovet sig selv, at hendes nytårsforsæt skal være at arbejde lidt mindre i 2016:

Læs også: Kendall: Akne ødelagde min selvtillid 

- For at være helt ærlig så arbejdede jeg så meget i det her år, at jeg kom helt ud af den. Så jeg tror, at min løsning vil være at chille mere og have muligheden for at kunne være lidt mere spontan.

Wow, det lyder til, at Kendall har knoklet hårdt – og mere end hun kunne holde til. Vi er glade for at høre, at hun nu har planer om at passe bedre på sig selv.

Se kendall Jenners smukke forvandling her: 

SeKendallJennersvildeforvandling

Læs mere om

MegetMere