Kendte

Kendall Jenner: - Designerne gjorde grin med mig

Af Stine Kærsgaard 29. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det har ifølge Kendall Jenner ikke været en fordel at være kendt, før hun blev model.

Kendall Jenner har mødt mange fordomme og har måttet finde sig i, at folk gjorde grin med hende som model. Det fortæller hun i det nyeste nummer af V Magazine – hvor man også kan se smukke sort-hvid billeder af den 19 årige stjerne.

- Du har ingen idé om, hvor mange døre der er blevet smækket i hovedet på mig, og hvor mange voksne der har været skeptiske i forhold til at arbejde sammen med mig, eller som bare grinede af mig bag min ryg, forfæller Kendall og fortsætter:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Kunne du være veninder med Kendall Jenner

- Det var hårdt for mig, for det eneste, jeg gjorde, var at gå til go-sees og forsøgte at gøre alt for at komme ind i branchen.

Der var dog også folk, som hjalp Kendall på vej imod modelkarrieren. Kendall fortæller hvordan, hun værdsætter, at designerne Marc Jacobs, Riccardo Tisci, Karl Lagerfeld og Katie Grand gav hende muligheden for at vise, hvad hun rent faktisk kunne.

Læs også: Kendall Jenner svinet til af model

Selv om de berømte designere rakte hånden frem til Kendall, mener hun selv, at hendes hårde arbejde har ført hende dertil, hvor hun er i dag:

- Mine forældre har lært mig, at arbejdsmoral er det vigtigste i livet, og det tror jeg på, fortæller Kendall, som i øvrigt glæder sig til snart at kunne se sig selv i den nye kampagne for Calvin Klein.

Se Kendall Jenners vilde forvandling:

SeKendallJennersvildeforvandling

Læs mere om

MestLæste