Kendte

Keegan Allens store afsløring

Af Luise Gregersen 18. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
OMG! Keegan Allen har afsløret nogle vilde ting om sæsonafslutningen på ”Pretty Little Liars”, der bliver sendt i USA til foråret. Se her, hvad han siger.

Vi har snart vænnet os til, at man aldrig kan forudse, hvad der kommer til at ske i "Pretty Little Liars". Det er som om, hvert afsnit byder på en ny afsløring, der ændrer alt det, vi troede, vi vidste.

Tag testen: Hvem er du fra "Pretty Little Liars"?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu ser det altså ud til, at femte sæson af serien byder på en endnu større overraskelse, end vi er vant til. Keegan Allen, der spiller hottien Toby i serien, har nemlig fortalt, at selv skuespillerne i serien blev chokerede over den måde, sæsonen slutter på!

- Jeg kan ikke sige andet, end at vi alle læste det sammen i et rum, og I må forstå, at vi har været med til at skabe den her verden i så lang tid, at det er svært at overraske os med noget som helst. Men det her overraskede hver og én af os, og det er noget, der er helt utroligt. Det er kæmpestort. Jeg kan bare love, at det vil gå over i historien som sindssygt. Det bliver helt utroligt!

Læs også: Se fyrene fra "Pretty Little Liars" i bar overkrop

Sig det nu bare, Keegan! Vi kan næsten ikke vente med at se, hvad der kommer til at ske. Mens vi venter, har vi lavet et sjovt galleri med billeder af stjernerne fra serien før og nu. Se det her!

”PrettyLittleLiars”førognu

Lucy Hale i "Magi på Waverly Place".
Ashley Benson i "13 snart 30".
Troian Bellisario i "Billboard Dad" sammen med Mary Kate og Ashley Olsen.
Janel Parrish i rollen som Jade i "Bratz: The Movie".