Kendte

Justin Bieber: Sådan bliver jeg som far

Af Stine Kærsgaard 6. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Popstjernens søskende har stor betydning for, hvordan han ser sig selv i faderrollen.

I forbindelse med at Justin Bieber postede et billede på Instagram af ham og sine søskende, Jazmyn og Jaxon, åbnede han lidt op for, hvordan han tror, han bliver, når han en dag selv skal have børn. Han fortalte nemlig, hvordan de to mindreårige søskende får det bedste frem i ham og gør ham klar til den store opgave. Til billedet, hvor han står hånd i hånd med dem, skrev Justin:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber rødmer over pige på pinligt billede

- De får mig hele tiden til at ville gøre ting bedre, og jeg tror, at de vil gøre mig til en bedre forælder en dag. Jeg er så beæret og taknemmelig over, at jeg kan få lov til at fylde så meget i deres liv, og jeg glæder mig til at se, hvad de udvikler sig til at blive. Og jeg ved, at lige meget, hvad det måtte være, så vil jeg være stolt!

Læs også: Justin Bieber i akavet kysse-angreb

Justin mener altså, at han bliver en god far på grund af det, hans søskende giver ham.

Der altså lidt sødt det her.

Se her, hvorfor vi elsker Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om

MestLæste