Kendte

Justin Bieber: Så hårdt rammer hate mig

Af Oliver Kokholm Ungermann 6. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er Justin Bieber mere følsom, end mange går og tror? Se det megasøde interview med ham her, og få svaret!

Der var ikke et øje tørt, da Justin Bieber i sidste uge gav interview i Ellen DeGeneres' talkshow, hvor han indrømmede sine fejl og sagde undskyld. Og nu har Justin givet os endnu en god grund til at crushe på ham.

Læs også: Justin Bieber forklarer dårlig opførsel

I går dukkede han nemlig endnu engang op i Ellens show, og denne gang fortalte Justin, hvorfor han var så nervøs inden det sidste interview, og hvorfor han pludselig har åbnet op for sine følelser igen.- Jeg er også et menneske. Det glemmer folk tit med deres kommentarer og sådan noget, og de tror, at det ikke rammer mig. Men det gør det. Det rammer mig. De ting, folk siger, går mig på, og jeg er nødt til at være stærk nok til bare at skubbe det væk, fortalte Justin modigt om sine følelser.

Læs også: Justin Bieber og Selena Gomez samarbejder med politiet

- Det var derfor, jeg lavede en video, da jeg kom hjem, for jeg ville bare fortælle, at jeg også er et menneske. Jeg elsker andre, jeg elsker kærlighed, jeg er passioneret omkring forskellige ting, og jeg er passioneret for at forbedre mig og blive ved med at vokse. Så jeg tror, det her bliver et fedt kapitel i mit liv, og jeg er så glad for, at jeg har mine fans til at støtte mig.

Vi synes, det er SÅ sejt, at Justin tør tale om sine følelser. Hvad synes du om interviewet?

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.  

Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.

Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.

For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.

Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.

Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!

Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!

Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!

Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Da Justin holdt en koncert i Guatemala, tog han en tur ind i junglen, hvor han hjalp med at bygge en skole!

MegetMere