Kendte

Justin Bieber og Taylor Swift storvindere til EMA

Af Benedikte Brix 12. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De største prisvindere til MTV EMA 2012 er Taylor Swift og Justin Bieber, som hver hev tre priser hjem.

De er kun 18 og 22 år, men Justin Bieber og Taylor Swift er blandt verdens mest succesfulde popstjerner - og nu har de hver vundet tre priser under weekendens MTV EMA 2012.

Læs også: Dater Harry Styles og Taylor Swift?

Taylor Swift, som var med til MTV EMA for første gang, vandt priserne for BEST FEMALE, BEST LIVE og BEST LOOK (som er en ny kategori).

- Jeg er så spændt her i aften. Det føles ikke engang virkeligt, at jeg får mine første EMA'er og vinder tre priser er ubegribeligt, jeg er blæst helt bagover, fortæller stjernen under showet.

- Jeg havde en fest under min optræden, det er den største produktion, jeg har fået lov at lave under en optræden med alle cirkusakrobaterne - det var virkelig sjovt.

Justin Bieber kunne desværre ikke komme til prisuddelingen, der blev holdt i Frankfurt, fordi han skal spille koncert i Brooklyn i dag, hvorefter han skal møde Selena Gomez til en krisesnak, efter parret har slået op.

Læs også: Derfor slog Selena Gomez og Justin Bieber op

Men teenagestjernen vandt priserne for BEST POP, BEST WORLD STAGE og BEST MALE - den sidste for tredje gang - og sendte en videohilsen som tak.

Andre store vindere af MTV EMA er One Direction og Carly Rae Jepsen. Læs hele listen og se billederne fra det store show her.

MegetMere