Kendte

Justin Bieber lærer Kelly Osbourne at lave graffiti

Af Marie Søndergaard 10. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber har fået en ny hobby – nemlig at lave graffiti! Og nu er han blevet så god til det, at han kan lære andre, hvordan man gør. Se billeder af ham og Kelly Osbourne her!

Hvis man ser billederne på Justin Biebers Instagram, er der ikke nogen tvivl om, at han er helt vild med at lave graffiti! Og vi synes altså også, han er ret god til det. Faktisk er han blevet så god, at han er begyndt at lære andre stjerner, hvordan man gør!

Læs også: Justin Bieber maler Miley Cyrus

Kelly Osbourne har lagt to billeder på sin Instagram af hende og Justin Bieber, som er ved at dekorere en væg.- Jeg havde det så sjovt med at få timer i at spraypainte af Justin Bieber. Det er vist ikke nødvendigt at sige, at jeg var virkelig dårlig til det, og jeg lavede kun hornene. Justin er en dejlig dreng, og han har gjort mig til en ægte belieber i aften, skrev Kelly Osbourne til billedet.

Læs også: Galleri: Justin Bieber og Chris Browns graffiti

Senere lagde hun også et andet billede ud med teksten: "Mest random, men sjoveste aften med Justin Bieber".Kelly Osbourne er lige gået fra sin forlovede, så vi synes, det er ret sødt, at Justin Bieber hjælper hende med at komme i godt humør igen.

Hvad synes du om graffiti?

MegetMere