Det er ikke nogen hemmelighed, at Justin Bieber på et tidpunkt ikke havde det ret godt. Han begik en masse fejl, og en overgang føltes det som om, at hele verden var imod ham – undtagen hans søde beliebers selvfølgelig. Men nu har Justins manager og gode ven, Scooter Braun, afsløret, at det faktisk var værre med Biebs, end vi gik og troede.

Læs også: Derfor vil vil Justin ikke være nummer 1

- Han ville gerne på tour, men på det tidspunkt mente jeg helt ærligt, at hvis han tog på tur, så kunne han dø, siger Scooter Braun til New York Times om tiden efter, Justin udgav ”Journals”.

Scooter forklarer, at for cirka 20 måneder siden gik det bare op for Justin, at han måtte lave nogle ændringer i sit liv, og nu går det heldigvis meget bedre. Men det har altså været en rigtig mørk periode for vores yndlingssanger.

Læs også: Justin forlader koncert efter én sang

- Det var meget værre, end folk ved. Og når han er klar, vil han fortælle, hvad han var igennem. Det er hårdt at se en, du virkelig bekymrer dig om og elsker, gå igennem det. Jeg er virkelig, virkelig glad for, at det er overstået, siger Scooter.

Puh … det lyder virkelig forfærdeligt. Hvor er vi bare glade for, at Justin har det meget bedre nu.

I galleriet kan du læse nogle af grundene til, vi elsker Justin!

Derfor elsker vi Justin Bieber