justin bieber
Kendte

Justin Bieber i krig mod tidligere naboer

Af Marie Søndergaard 22. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan I huske, da Justin Bieber blev straffet for at kaste æg på sine naboers hus? Den sag er slet ikke slut endnu!

Tilbage i 2014 blev Justin Bieber straffet for at kaste æg på sine naboers hus. Han blev straffet med 12 ugers aggressivitets-behandling, fem dages samfundstjeneste, en bøde på næsten 500.000 kroner og ikke mindst en prøvetid på to år uden for fængslet, hvor Justin skulle have professionel hjælp til at undgå ballade. Desuden skal han opholde sig mindst 90 meter væk fra sine tidligere naboer. Så skulle man tro, at den sag var slut, men det er den åbenbart ikke!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sanger beskylder Justin Bieber for at stjæle sang

Justins tidligere naboer, Jeffrey og Suzanne Schwartz, hævder nemlig, at de stadig har mén efter den tid, hvor de boede ved siden af Justin. De har hovedpine, ondt i maven og søvnproblemer, og de mener altså, at det er Justins skyld.

Læs også: Justin kan ikke lide de her mennesker

Men så let slipper de altså ikke. Justin vil nemlig være sikker på, at det er rigtigt, før han eventuelt betaler noget erstatning, og derfor kræver han nu, at de to tidligere naboer bliver mentalundersøgt, så de kan bevise, at de stadig lider under hans naboskab.

Okay, det lyder altså ret vanvittigt, men det er da godt, at Justin sikrer sig, før han bare giver op og gør, hvad de siger, for at få fred!

Se lækre billeder af Justin på stranden herunder!

JustinBieberstranden

Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over

Læs mere om