Kendte

Justin Bieber afslører: Det bruger drenge Instagram til

Af Stine Kærsgaard 14. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Omg! Det er noget af en vild udmelding Justin Bieber kommer med her! Men i det mindste er han da ærlig.

Hvad er den egentlige grund til, at drenge er på Instagram? Det mener Justin Bieber at have svaret på. I hvert fald har han udtalt følgende i et radiointerview:

- Instagram handler helt basalt om, at fyre tjekker flotte piger ud. Det er faktisk det, siger han.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bieber afslører sit mancrush

Seriøst? Men så vil vi da også gerne have en forklaring på, hvad pigerne bruger det sociale medie til … Tjekker de så også bare fyrene ud? Det har Bieber OGSÅ svaret på:

- Ja, piger kan selvfølgelig også godt lide at se på drenge, men altså ikke lige så meget som drenge kan lide at se på piger, forklarer han.

Læs også: Justin Bieber overvinder kæmpe frygt

Hmm, vi ved ikke helt hvordan, vi skal forholde os til det ret ærlige udsagn fra popstjernen! Men måske er der alligevel noget om, at drengene bedre kan lide at se på billeder af os end på motiver af vores katte og avokadomadder … hihi. Men vi vil alligevel insistere på, at Instagram skal have lidt af det hele!

Tror du, Bieber har ret?

Her er grundene til, at vi elsker Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om

MestLæste