Kendte

Jonas Brothers’ fantastiske år

Af Sisse Andersen 17. december 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
2008 blev det helt store gennembrud for Jonas Brothers. Viunge.dk har talt med storebror Kevin Jonas, som også fortæller om et nyt album.

To plader, en film, over 100 koncerter, en bog og en tv-serie. De tre brødre i Jonas Brothers har haft travlt i 2008, og faktisk har de næsten ikke tid til at nyde succesen.

- Der er så mange fantastiske minder fra det her år. Det er virkelig svært at sige, hvad der har været det bedste, siger Kevin Jonas, da vi fanger ham på telefonen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og selv om han har været sammen med sine to brødre næsten uafbrudt, så er han langt fra træt af dem.

- Haha, nej. Vi er faktisk hinandens bedste venner, Vi hænger faktisk også ud sammen, når vi har fri. Vi har lige haft en friweekend, hvor vi bare slappede af, spillede golf og shoppede. Det var rigtig dejligt, siger han.

Hurra - nyt album! [faktaBox]
Drengene har allerede nu fyldt kalenderen med nye aftaler. Udover at være med i Camp Rock 2 er Kevin, Joe og Nick allerede gået i gang med at skrive sange til deres fjerde album.

- Vi har nok skrevet omkring 10 sange indtil nu, men det er for tidligt at sige noget om, hvornår albummet kommer eller hvordan de endelige sange bliver, forklarer Kevin.

Vi glæder os!

MestLæste