Kendte

Joe Jonas’ ekskæreste taler ud

Af Sara Wilkins 6. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Joe Jonas’ ekskæreste, Taylor Swift, fortæller for første gang om sit forhold til sangstjernen – hun synger endda om ham på hendes nye album.

18-årige Taylor Swift har skrevet sangen "Forever and Always" til sit nye album, der handler om sine egne erfaringer og oplevelser med ekskæresten, Joe Jonas.

- Sangen handler om at se en person blive fjern i et forhold og samtidig at undre sig over, hvad der gik galt, fortæller hun.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Taylor Swift afslører desuden, at hun ikke er klar til at date andre drenge endnu, og at hun i øjeblikket foretrækker at være alene.

Selv om Joe Jonas og Taylor Swift aldrig har indrømmet, at de datede i løbet af sommeren, har Taylor nu trådt frem og indrømmet, at Joe Jonas har såret hende mere end nogen anden nogensinde har gjort.

- Det har været hårdt. Man må bare indse, at man en dag finder den person, der er den rigtige, sagde Taylor for nylig i et interview med en amerikansk radiostation.

Taylor har desuden brugt humor for at komme igennem bruddet med Joe Jonas. Hun laver grin med ekskæresten i en ny blog på sin MySpace, hvor hun laver et slags dukketeater. I videoen holder Taylor to dukker, der skal forestille hende selv og Joe Jonas, og her afslører Taylor, at Joe Jonas slog op med hende over telefonen.

MestLæste