Kendte

Joe Jonas åbner op for sine følelser på MySpace

Af Sara Wilkins 14. november 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Joe Jonas skrev for nylig et brev til sine fans på sin MySpace, hvor han forklarede om bruddet med ekskæresten, Taylor Swift.

Selv om Joe ikke nævner Taylors navn på noget tidspunkt i brevet, står det klart, at han refererer til countrysangerinden, som både har sunget og talt offentligt om parrets brud.

- Jeg har aldrig været en kæreste utro. At påstå sådan noget, kan måske få en vis person til at have det bedre med sig selv, men det er slet ikke rigtigt. Måske var der grunde til at slå op. Måske kom hjertet videre. Måske ændrede følelser sig. Derfor sårer det mig meget, at sådanne påstande resulterer i, at I måske har mistet respekt for mig, skriver den 19-årige Joe Jonas i brevet til sine fans.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Taylor Swift har i det amerikanske talkshow, Ellen DeGeneres Show, offentligt fortalt, at Joe slog op med hende i en telefonsamtale, der varede 27 sekunder.
Joe forklarer dog i sit brev, at det ikke var ham - men Taylor - der lagde på og dermed sluttede samtalen.

- Der vil altid være problemer i et forhold. Til tider kan de løses. Andre gange ændrer følelserne sig. Og det var dette, der skete for nylig, skriver Joe.

- Jeg ønsker det bedste for den anden person, men jeg kunne ikke længere sidde tilbage og lade vores fans tro det værste om mig. Jeg håber, at dette brev har gjort situationen mere klar, slutter Joe med at skrive.

MestLæste