Kendte

Jessica Biels klamme juletræ

Af Benedikte Brix 30. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skuespillerinden Jessica Biel putter hverken kugler eller kræmmerhuse på træet – hun har nemlig en ret makaber smag i julepynt … Læs her, hvad hun lemlæster og sætter på træet!

Jessica Biel, der er aktuel i filmen "Playing for Keeps", plejede som yngre at hive hovederne af sine Barbie-dukker og sætte dem på juletræet - og det er en tradition, hun stadig holder ved.

Læs også: Justin Timberlake og Jessica Biel er blevet gift

- Mine Barbie-dukker holdt ikke så længe. Jeg endte altid med at lemlæste dem ved at hive hovederne af dem, klippe alt håret af dem, farve dem med overstregningstusser og putte dem oven på juletræslysene. Så lyste de op som dæmonhoveder. Mine forældre var meget åbensindede, fortæller Jessica Biel.

jessica biels klamme juletræ julepynt barbier lemlæstede barbie biel

- Dengang tror jeg ikke, man sagde noget til den slags. I dag ville jeg virkelig komme i problemer. Jeg har stadig hovederne. De kommer stadig på (mit juletræ) hvert år derhjemme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se Jessica Biels pink brudekjole

30-årige Jessica Biel, der blev gift med Justin Timberlake i sidste måned, indrømmer, at hun var lidt af en drengepige, da hun voksede op - og gerne ville være ligesom Indiana Jones.

- Jeg dyrkede alle mulige former for sport - fodbold, amerikansk fodbold. Ligemeget hvad det var, så legede jeg med drengene, vi hang ud, fortæller Jessica Biel til talkshow-værten Conan O'Brien.

Læs også: Jessica Biel som sangerinde

- Indiana Jones var mit idol. Jeg ville være ham. Jeg ville være arkæolog på grund af ham. Min far måtte forklare mig, at det at være arkæolog betyder, at du sidder i en jordbunke og graver. Det er ikke at svinge i reb med en sej pisk og et sidekick!

Vi er helt nede med at være en drengepige, men de der Barbie-hoveder har vi godt nok ikke hørt om før - hvilke specielle ting pynter I juletræet med?

Læs mere om