Kendte

Jeg hader, når piger spiller kostbare

Af Sasha Kyhnæb og Sisse Andersen Foto: Sisse Andersen 3. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unges blogger Sasha har mødt charmetrolden fra Melodi Grand Prix Alexander Rybak til en snak om musik, kærestesorg og om hvad man skal gøre for at score ham…

Hvordan var det at vinde Melodi Grand Prix?
Ja, det var jo faktisk som jeg forventede det, haha. Det var jo ikke helt overraskende. Jeg vidste jo, at der var en chance for, at jeg vandt. Jeg har set det hvert år, så jeg vidste, hvad jeg skulle gøre, når jeg kom op på scenen. Men selvfølgelig var jeg lettet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er sangen "Fairytale" skrevet til en bestemt person?
Ja, den handler om min første kæreste. Man kan sige, at den ikke er skrevet TIL hende, men om hende til alle andre. Det betyder ikke så meget, om hun hører den, for hun ved jo godt, at jeg var forelsket i hende dengang.

Hvordan har hun reageret på den?
Hun har udtalt sig til en masse aviser. Det er helt fint for mig, men jeg synes, det er lidt mærkeligt, at hun har solgt nogle billeder af os til bladene. Jeg ved godt, at det er min egen skyld, for det var jo mig, som startede med at skrive en sang om os.

Hvor længe var I sammen?
Vi var sammen i over et år, og det var svært for mig at komme videre. Jeg græd jo nærmest i tre år, haha. Jeg var helt ude af mig selv. Men jeg tror, at det var meningen, at vi skulle slå op, så jeg kunne skrive den her sang. Jeg tror ret meget på skæbnen.

Er du kommet over hende nu? [faktaBox]
Hvem ved?

Har du en kæreste nu?
Nej, det synes jeg ville være egoistisk af mig. Jeg blev faktisk forelsket for et par måneder siden, lige efter at jeg vandt det norske Grand Prix, men jeg har simpelthen ikke tid til at have en kæreste nu.

Hvad skal man gøre for at score dig?
Man skal være ærlig og så må man godt være lidt frembrusende, altså kaste sig i armene på mig. Jeg kan godt lide, når en pige viser, at hun ikke kan leve uden mig. Det værste jeg ved, er, når piger spiller kostbare og for eksempel venter to dage med at svare på en besked. Så mister jeg totalt interessen.

Alexanders album Fairytale er på gaden nu.

Læs mere om

MestLæste