Kendte

- Jeg er IKKE til Zac Efron!

Af Katrine Memborg 24. februar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var under navnet Hannah Montana, hun for alvor fik klistret sit navn fast på stjernehimmelen! Men Miley Cyrus kan og er meget mere… Lige her kan du blive klogere på hendes forhold til fyre, skolen og ikke mindst sig selv.

Hvordan har du det for tiden?
- Jeg har det supergodt! Jeg har for første gang i et par år fået holdt en dejlig lang sommerferie med min familie, og vi hyggede os. Når man har så travlt, som jeg har, så sætter man automatisk mere pris på at kunne slappe af.

Har du nogensinde været hemmeligt forelsket i en stjerne?
- Ja, det har jeg faktisk! Åhh, det er så pinligt… Men lige da jeg flyttede til Los Angeles, havde jeg det største crush på Jesse McCartney. Faktisk var jeg så vild med ham, at jeg skrev en sang om ham - min allerførste sang. Han skulle på et tidspunkt medvirke i "Hannah Montana", og der fortalte jeg ham, at jeg var lidt hemmeligt forelsket i ham. Han svarede bare: "Aigh, hvor er det nuttet"…
Og lige bagefter tænkte jeg, at jeg aldrig skulle have sagt noget. He-he!

Hvad med Zac Efron - er han noget for dig?
- Nej! Ellers tak! Han er slet ikke min type! Pyha…

Hvilken kendt fyr er så din type?
- Jeg er mere til en fyr som Orlando Bloom. Han er godt nok lækker! Men han er bare lidt for meget en player, synes jeg…

Har du en kæreste for tiden?
- Nej, ikke en rigtig kæreste. Der er da en fyr, som jeg ser en del til, men vi er bare rigtig gode venner. Så indtil nu er det noget, jeg holder for mig selv.

Tror du, at fyre bliver lidt skræmte af, at du er så berømt? [faktaBox]
- Det ved jeg ikke rigtigt… Jeg tror nu ikke, det er min berømmelse, der gør, at jeg har en tendens til at være lidt for meget. He-he… Jeg tror nu mere, det er fordi, at jeg lige nu er oppe i et højt gear og er vildt glad hele tiden. Det kan måske godt skræmme nogen væk. Eller i hvert fald bare virke irriterende. He-he…

Hvem er din allerbedste veninde?
- Det er min danser Mandy, og hun er jo altid med mig på tour. Det er så dejligt at have hende tæt på mig hele tiden. Vi kan slet ikke undvære hinanden.

Er det svært for dig at finde rigtige veninder?
- Jeg har en hel del venner og veninder, som jeg har haft i mange år. De kender mig rigtigt godt - og jeg kender dem. Jeg føler ikke, jeg har brug for at finde nye veninder, for jeg har rigeligt. Men nogen gange kan jeg da godt tænke, at folk sikkert kun taler med mig, fordi jeg er Miley Cyrus. Men det får de ikke noget ud af - jeg er god til at gennemskue den slags!

Du spiller jo sammen med din far i "Hannah Montana". Hvordan er dit forhold til din mor?
- Det er fantastisk! Min mor er det bedste i hele verdenen. Nogen gange kigger jeg på hende og tænker, at jeg aldrig nogensinde vil kunne leve uden hende. Og jeg ved, hun tænker det samme om mig. Vi forstår hinanden så godt, og vi kender hinanden ud og ind.

Har du en stylist, der hjælper dig, når du skal til fest med de store stjerner?
- Nej, jeg vælger selv mit tøj, og det satser jeg da på at blive ved med.

MegetMere