Kendte

Interview med Musti//Amin

Af Sisse Andersen 9. juni 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De bliver inspirerede af film, elsker at lave musik og synes Justin Bieber er sej. Lær de to danske rappere at kende lige her.

Jeres første single hedder "Rødder som os". Hvad er I for nogen rødder?
- Vi sammenligner os selv med roden, man planter i jorden, som konstant vokser, fordi vi er to nye skud på den danske musikscene, og vi er konstant i bevægelse.

Hvornår fandt I ud af, at I ville lave musik?
- Musik har altid fyldt en stor del af vores liv, og vi har altid haft en stor passion for at skrive lyrik. Vi startede vores samarbejde i en meget tidlig alder, så man kan godt sige at vi har vidst det længe, men vores karriere startede for alvor, da vi fik tilbudt at få udgivet 2 sange med på Flamingo Records Mixtape tilbage i 2007. Siden da har vi været i udvikling og har kæmpet os frem et skridt af gangen.

Læs mange flere interviews med seje stjerner her!

Hvem inspirerer jer, når I skriver sange?
- Vi har mange forskellige inspirationskilder, når det gælder musik. Som rapper bliver vi klart nok inspireret af andet hip-hop og rap, men som musikere kan vi blive inspireret af alt fra en god film eller en fed bytur til en sørgelig episode i vores liv.

Handler jeres sange om noget, I selv har oplevet?
- Vores plade er skrevet over forskellige faser af vores liv, som repræsenterer hvad vi har været igennem. Hvis man hører pladen igennem vil man opdage, at vi er mega-alsidige, da vi har stræbt efter at blande flere forskellige universer, som både inddrager de kolde og de varme følelser.

Hvad har været det sværeste ved at skulle lave den her plade?
- Det har nok været at skulle få dagligdagen til at hænge sammen med så mange bolde i luften. Det kan godt være svært når man både skal være i skole, på arbejde, passe venner og familie og være i studiet til tiden. Men når man virkelig brænder for noget, så er man klar til at kæmpe for det, og når vi sidder med pladen i hånden og lytter til resultatet i dag, så har det været det hele værd.

Fortæl os en hemmelighed om jer selv:
- Vi synes Justin Biber-koncerten, hvor Chris Brown gæsteoptræder med "look at me now", er megafed, specielt når Justin Bieber overtager Busta Rhymes' vers!! Det er sgu godt klaret.

Vind Musti//Amins plade her!

MegetMere