Forleden besøgte Iggy Azalea og den danske sangerinde Mø "Saturday Night Live", og op til det stjernespækkede besøg promoverede tv-showet selvfølgelig den kommende optræden.

Læs også: Iggy Azalea gik amok på paprazzi-fotograf - se videoen!

På promoveringsbilledet af Iggy Azalea havde "Saturday Night Live"-folkene redigeret hendes skønhedspletter væk. Den australske sangerinde skrev derfor på Instagram efter sit besøg, at hun var rigtig ærgerlig over, at billedet ikke viste hende, som hun ser ud i virkeligheden, for hun er nemlig rigtig glad for sine skønhedsmærker.

- Jeg elskede promoveringsbillederne, men jeg ville altså ønske, at de ikke havde Photoshoppet mine skønhedspletter væk (hey, jeg er glad for dem!!), skrev Iggy Azalea blandt andet på Instagram.

(Artiklen fortsætter under billedet ...)
Iggy Azalea sur over Photoshop

Derudover gav Iggy Azalea Mø et par opmuntrende ord med på vejen, for Mø havde tekniske problemer under deres fælles nummer "Beg For It", hvilket hun var rigtig ked af bagefter.

- MO, tillykke med din første tv-optræden (Det bliver kun nemmere!), skrev Iggy til Mø.

Læs også: Iggy Azalea uden makeup - kan du genkende hende?

Vi synes, det er ret sejt, at Igga Azalea fortæller "SNL", at de ikke skal Photoshoppe hendes ansigt uden tilladelse. Forstår I Iggy?

Stjernernes søde efterårsfrisurer