Kendte

Hvilken Robert Pattinson er du til?

Af Line Sølvhøj Jensen 26. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du til den pæne, rå, streetagtig eller måske den nye Robert Pattinson? Tjek hvad vi synes om hans fire looks her, og fortæl os, hvilket look du bedst kan lide!

Robert Pattinson har bare et totalt streeetagtigt look på det store billede. Han ser så sød ud, og samtidig er han rigtig søndags-hygge-agtig! Julie er helt vild med hans street-look, fordi han både er bad boy, men samtidig også cute på billedet. Leela er også ret vild med dette look, fordi han har en fed stil og sej attitude.

Robert Pattinson

Årh, hvor er Robert Pattinson bare cute her! Frk. Lund kan rigtig gode lide hans pæne look, fordi han er vildt charmerende i jakkesæt og har de sødeste øjne her. Rikke er også til den pæne Robert Pattinson, fordi han er stilet, sød og vigtigst af alt toplækker!

Robert Pattinson

Her er Robert Pattinson bare superrå! Cecilie er vild med dette look, fordi han ser sej og råd ud og ikke er for stylet. Line er helt klart også til det rå look, for selv om han er rå og cool, så ser han stadig megasød ud,


Robert Pattinson

Det lader til, at Robert Pattinson har fået en ny frisure. I hvert fald sidder hans hår anderledes, end det plejer, her på billedet, som er taget i søndags den 21. februar. Måske er det også ny stil med slipset. Tóra synes, han ser rigtig sød ud her, og helt ærligt - så elsker hun ham altså, uanset hvilket look han har!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste