Kendte

Hvem er Hollywoods sødeste par?

Af Line Sølvhøj Jensen 2. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem synes I egentlig er det hotteste kærestepar i Hollywood – Selena Gomez og Justin Bieber, Vanessa Hudgens og Austin Butler eller Miley Cyrus og Liam Hemsworth?

Det er sjældent, at parrene i Hollywood holder for evigt, men der er nu tre par, hvor vi tror, at kærligheden vil blomstre i laaaang tid. Faktisk er det nærmest som om, at de tre par slet ikke kan holde fingrene fra hinanden!

Selena Gomez og Justin Bieber
Så længe har de kendt hinanden:
I marts 2011 bekræftede Justin Bieber, at han datede Selena Gomez, men der gik allerede rygter i 2010 om, at de datede.

Derfor elsker vi dem: Selena Gomez og Justin Bieber lægger aldrig skjul på deres kærlighed til hinanden, og det virker næsten som om, de allerede er gift! De hænger altid ud sammen og hygger sig med hinandens familier, og det er nærmest svært at finde et billede, hvor de ikke er sammen. Faktisk er parret blevet så kendt, at begrebet Jelena er opstået.

Læs også: Selena Gomez' forlovelsesring skaber kaos

Vanessa Hudgens og Austin Butler
Så længe har de kendt hinanden:
I 2011 blev Vanessa Hudgens og Austin Butler spottet sammen for første gang.

Derfor elsker vi dem: I lang tid troede vi, at det var Vanessa Hudgens og Zac Efron, der skulle leve sammen til deres dages ende, og efter de slog op, tvivlede vi på, om Vanessa ville finde kærligheden igen. Men som dumpet ned fra en lyserød sky kom Austin Butler, og Vanessas lykke skinner igennem på alle billeder af parret. Der er ingen tvivl om, at det er ægte love!

Læs også: Forelsket Vanessa Hudgens på stranden

Miley Cyrus og Liam Hemsworth
Så længe har de kendt hinanden:
Miley Cyrus og Liam Hemsworth spillede sammen for første gang i filmen "The Last Song" i 2009, og allerede dengang blomstrede kærligheden.

Derfor elsker vi dem: Vi blev helt fortryllet, da vi så dem i "The Last Song", og vi ville nærmest ønske, at eventyret blev til virkelighed… og det gjorde det! Liam Hemsworth er Miley Cyrus' første rigtige kærlighed, og selv om de gik fra hinanden i 2010, så har de heldigvis fundet sammen igen. Parret virker til at have det rigtig godt som kærester, men det virker også som om, at de støtter hinanden i alt, hvad de gør. Lovers + Friends = ?

Hvem synes I, er det sødeste kærestepar i Hollywood?

Læs mere om

MegetMere