Superlækre Harry Styles nyder sin miniferie fra One Directions koncertprogram i New York med venner, kollegaer og måske en potentiel kæreste.

I søndags var Harry Styles nemlig på iPhone-shopping i den store Apple forretning i New York, og han havde selskab af One Directions stylist Lou Teasdale og den britiske model Kara Rose Marshall, som ifølge rygterne skulle være Harry Styles' nye flirt. Harry og Kara Rose tilbragte også aftenen sammen til en fest på et tag i New York.

Læs også: Harry Styles tager iskolde bade

Harry Styles flashede også en ny tatovering af et kors på sin venstre hånd under sin shoppedag i New York, og på et tidspunkt måtte han flygte fra en stor gruppe directioners, der fik ham fanget med ryggen mod muren. Se billederne på Mirror.

Men weekenden var ikke kun sjov og ballade for Harry Styles, der fik tid til at mødes med Take That-sangeren Gary Barlow til en snak om musik.

- De mødtes en aften og talte om Garys liv i Take That som ung og som gammel. Harry lyttede meget opmærksomt. Han kan godt lide ældre selskab, og han tager så mange råd til sig, som han kan. Gary fortalte om sine sangskrivnings-tekniker, og han tilbød, at de kunne skrive sammen en dag, fortæller en kilde til Mirror.

Se videoen: Zayn Malik spiser af Harry Styles' trusser

Vi har samlet en masse billeder af Harry Styles' vilde weekend i New York - tjek dem ud herunder.

Hvad synes I om Kara Rose Marshall? Kunne det være en pige for Harry?

Harry Styles i New York